Reparatii Frigidere

Reparatii Frigidere

Reparatii Frigidere


Experianta dobandita dealungul anilor si echipa noastra fromata din frigotehnisti profesionisti ne face sa fim alegerea perfecta pentru remedierea toturor defectelor aparute la frigidfer, combina frigorifica, lazi firgorifice, vitrine, camere de frig si instalatii de aer conditionat.

Pe site-ul nostru puteti gasii specialisti frigotehnisti din toata tara, cu o simpla cautare puteti gasii un service sau un tehnician frigotehnist in orasul dumnevoastra.

Cele mai comune defecte aparute la frigidere (conform cerintelor clientilor) sunt urmatoarele:


Frigiderul nu mai raceste
Frigiderul pierde freon
Congelatorul nu mai ingheata
Frigiderul nu mai porneste
Nu se mai aude motorul frigiderului
Curge apa din frigider
Nu se mai inchide usa frigiderului
motorul merge dar in frigider nu este rece
motorul frigiderului merge incontinuu
motorul frigiderului nu mai porneste

Orice defectiune aparuta la firgidere poate fi remediata de catre un tehnician frigotehnist. Un frigothenist autorizat poate efectua urmatoarelei reparati la frigidere:

incarcare frigider cu freon ecologic
schimbare termostat frigider
schimbare motor frigider
schimbare placa electronica frigider
reparare placa electronica frigider
schimbare filtru freon frigider
lipire fisuri vaporiozator firgider
inlocuire garniturii usi frigider
inlocuire manere frigider.

Pentru orice defectiune aparuta la frigiderul dumneavoastra apelati la unl din specialistii nostrii.

În continuare va oferim sfaturi pentru a reduce consumul de curent electric al frigiderului. Aceste sfaturi sunt valabile pentru orice model si orice clasa energetica.

Este recomandat sa amplasati frigiderul departe de surse de caldura, cum ar fi sobe, radiatoare, aragaze, cuptoare, calorifere si boilere. Este, de asemenea, o idee buna sa evitati asezarea frigiderului in spatele zidurilor exterioare care sunt mod constant expuse la soare.

Pastrati distanta frigiderului fata de perete. Lasati întotdeauna un spatiu adecvat, de exemplu, 10 cm, pentru a permite o buna ventilatie. Daca frigiderul este aproape prea mult de perete nu va mai avea racire, prin urmare, va creste timpul de functionare al frigiderului si consumul de energie.

Dezghetati congelatorul atunci cand este nevoie. În mod paradoxal, prezenta ghetii reduce capacitatea racirii mediului intern al frigiderului si obliga motorul sa lucreze mai mult. Datorita acestui lucru, creste riscul de supraîncalzire al motorului ceea ce poate duce la arderea acestuia, inlocuirea motorului fiind foarte costisitoare.

Nu puneti niciodata mâncare fierbinte în frigider, caldura dsipersata de alimentele fierbinti creste temperatura interioara si totodata creste si consumul de energie electrica. Acest lucru forteaza motorul sa lucreze mai mult. Recomandat este sa lasati sa se raceasca alimentele fierbinti, sa ajunga la temperatura camerei înainte de a le depozita în frigider.

Nu tineti usa deschisa la frigider sau congelator pentru o lunga perioada de timp. În operatiunile de deschidere, aerul cald din camera este schimbat cu cel rece din interiorul frigiderului. Motorul trebuie sa lucreze mai mult pentru a raci frigiderul din nou, astfel consumul de energie creste.

Îndepartaii praful de pe bobina condensatorului (montat pe partea din spate a aparatului sau jos langa motor). Praful izoleaza condensatorul, schimbul de temperatura se va face foarte greu, favorizand supraîncalzirea si riscul de aparitie a defectelor.

Service aflat in : Reparatii Frigidere

3 Responses to “Reparatii Frigidere”

 1. am frigider liebherr vechime 2.5ani cu congelator care a fost scos din functiune iar cand l-am pua din nou, functioneaza dar nu raceste.aveti solutie de reglare sau reparatie.sunt in domnesti bucuresti
  rog raspuns pe mail;

 2. tanasa vasile says:

  am frigider liebherr vechime 2.5ani cu congelator care a fost scos din functiune iar cand l-am pus din nou, functioneaza dar nu raceste.aveti solutie de reglare sau reparatie.sunt in domnesti bucuresti
  rog raspuns pe mail;

 3. LASCU says:

  Buna ziua,
  Am o combina(frigider +congelator) la care frigiderul nu mai functioneaza. Este un CANDY de vreo 22 ani.Am apelat la serviciile dvs intrucit practicati preturi mici .Sincer, nu vreau sa aloc ptr treaba asta mai mult de 300 ron.Daca considerati ca puteti face o vizita la domiciliu (locuiesc in Nordul orasului)va trimit adresa sau telefonul.
  Astept,
  O zi buna,.
  Lascu

Leave a Reply